Cupcakes.




Fick en kommentar av en tjej som ville att jag skulle göra Cupcake naglar så det fick bli dagens design! :) Har varit hemma från skolan eftersom att jag är sjuk så var rätt uttråkad och tänkte att det äntligen var dags för något nytt :)


Du behöver: Massa olika färger på nagellack! Tandpetare/Smal pensel.

Steg 1: Måla hela nageln i en valfri färg. Jag valde en ljusblå från Kleancolor.
Steg 2: Måla tipparna (cirka halva nageln) i olika färger. Jag tog gul, orange, lila, grön och rosa. Måla lodräta streck i samma färg fast en annan nyans (mörkare eller ljusare). För att få de hyfsat tunna kan du använda en smal pensel eller en tandpetare.
Steg 3: Ta ett vitt lack och måla frostingen/glasyren! Dett är lite svårt att beskriva hur man gör detta men det ska se ut som att den rinner ner över själva "muffinsformen".
Steg 4: Måla små färgglada prickar på frostingen i alla de roliga färger du har till hands! Gör sedan den lille röda toppen ovanför frostingen som ska föreställa ett bär typ... Sen är det klaaaaart! :D

En väldigt lik design och en betydligt bättre tutorial med bilder steg för steg finns på Jossans nagelblogg! Besök den! Hon gör jättemycket fina designer och läsvärda inlägg :)

- Julia

Chunky holo purple



- Mobilbilder -

Har inte bloggat eller lagt upp en ny design på en hel vecka. Dåligt av mig! Men har varit ganska upptagen med prov, läxor, varit med pojkvännen och lite sånt så har verkligen inte hunnit :(

Har iallafall inte målat något särskilt ändå. Just nu har jag lite holo glitter på naglarna som ni ser på bilderna ovan. Har ett blått nagellack som bas från kicks och sedan "Chunky Holo Purple" från Kleancolor över.
Det är superfint väder idag så jag tänker inte blogga mer nu (kanske ikväll) utan jag ska ut och gå och senare skriva en dum so uppsats.

- Julia

Min lilla kollektion


(Blogg.se förstår självklart kvalitén på bilderna)

Ovanför ser ni då alla mina nagellack! Är uppe i 92 stycken har jag för mig nu och jag har bara sparat sen slutet av 2011 (alltså i en månad ungefär). Jag förvarar dem på en hylla i mitt rum, fast den börjar bli ganska full nu så jag måste köpa en till haha! Tycker det är en bra plats för dem. (Förutom när katten är där uppe och traskar. Blir lika rädd att hon ska välta dem varje gång haha). Längtar tills jag kan fylla på med en massa nya nagellack!!

- Julia


Nagelvård


Tänkte bara visa lite snabbt vad det är jag använder för att mina naglar ska "må bra". Jag säger inte att detta är det bästa men det funkar super för mig!

Du behöver: Depend Nail and Cuticle cleanser, en borste, depend nagelbandskräm, en "nagelbandspetare" Myrrh-olja, Vaseline hand and nails conditioner, ett baslack.

Steg 1: Stoppa ned händerna under ljummet vatten i cirka fem minuter för att mjuka upp nagelbanden. Ta sedan "den blåa" och lägg på nagelbanden och lite av naglarna. Skrubba sedan, detta är för att få bort gamla nagelbands eller hud rester.
Steg 2: Ta lite nagelbandskräm på varje nagelband. Massera in det och putta sedan försiktigt ned nagelbanden med hjälp av den lille pinnen.
Steg 3: Ta myrrh oljan på nagelbanden och under nageln. Massera in. Smörj sedan in händerna med handkrämen. Se till så att du smörjer in naglarna också.
Steg 4: Torka rent hela nageln så att du inte har någon olja/handkräm osv kvar. Måla sedan på ett baslack!



Såhär ser mina naglar ut efter att jag använt mig av produkterna ovan. Med tanke på att jag bet på naglarna hela tiden för bara någon månad sen så har de växt ut och blivit väldigt fina och starka! (förutom pekfingret som vägrar vara fint..) Tycker faktiskt att Depend har jättebra och billiga nagelprodukter så de är helt klart värda pengarna :)

- Julia



UK nails!



Idag provade jag att göra naglar med "UK" flaggor på. Tycker att de blev helt okej men inte de bästa jag gjort direkt. Lite för slarviga..

Du behöver: Blått, vitt, rött och glittrigt nagellack. (Det glittriga är valfritt).


Steg 1: Måla hela naglarna i en mörkblå färg.
Steg 2: Måla vita streck, format som en stjärna ungefär.
Steg 3: Måla sedan lite mindre streck inuti de vita med en röd färg. Avsluta med att måla över lite glitter eller lägg bara på ett topplack. Klart! :)

Good luck!

- Julia


Shooting star

Hej! Vet att jag inte lagt upp något nytt på några dagar men har inte hunnit måla någon ny design. Målade mina naglar igår iallafall, bara för att prova lite nya nagellack så tänkte iallafall visa en bild.




Provade två av mina nya nagellack. "Silver" & "Shooting Star" från Kleancolor. Började med att måla alla naglar helt silvriga. Det krävdes cirka 3 lager för att få den heltäckande. Sedan målade jag på ett lager av shooting star, provade med två lager på tummen och "mittenfingret" (haha kommer inte på vad det heter!) Och jag tycker att det blev snyggare men målade inte resten så, eftersom att jag ville visa skillnaden på dem. Men tycker de var jättefina båda färgerna! :)

Tänkte försöka måla en design nu. Får väl se hur det går. Blir det bra så kommer den upp på bloggen ikväll :)

Nya Nagellack!!!



För cirka tio dagar sedan beställde jag hem lite nagellack från USA och idag kom det! Åh, är så glad! Som ett litet barn på julafton :D Allt tillsammans gick på 800 kronor med frakt. 28 Nagelllack samanlagt blev det! Sex stycken från China Glaze, sex pastellfärger och sommarfärger från Kleancolor, 5 Glittriga och 2 lite mörkare från Kleancolor, 2 stycken glitter från Nyx, två stycken glitter från LA Girls, En Seche Base och en Seche Vite topcoat (och ja, jag har nu dubbla upplagor haha), två stycken nail art brushes (med smala penslar) och ett holographic nagellack från Milani!!

Har ett matteprov jag måste plugga till nu tyvärr så blir ingen ny design, men imorgon ska jag se till så att det kommer upp en ny!

- Julia

Cherry Blossom


Ursäkta den sopiga bilden men jag hann bara ta en superslarvig efter idrotten med mobilen. fy.. Bilden gör verkligen inte naglarna rättvisa. Mycket finare i verkligheten!

Fick idén att göra denna design från den här bloggen, där kan du även hitta en tutorial på hur man gör dem. :)

- Julia


RSS 2.0